Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Plenum

af Patricia @ 20:24 pm — torsdag, 15. juni 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Sommetider har jeg fornemmelsen af at nye caféer skyder op af ingenting på Nørrebro, blot man vender ryggen til et kort øjeblik. Sidste skud jeg har opdaget er Plenum, der indtil for kort tid siden var en rigtig gammeldags bodega med nikotinloft og HOF-drikkende herrer med skæg. Puf. Så kom solen og sommeren og jeg fik pludseligt øje på Plenum.

Det ligger lige ved Skt. Hans Torv, med sidepladser på fortovet og udsigt til alle de andre caféer på torvet og iskøen ved ParadIs. Indretningen nu er lige efter min smag. Et rundt hul i muren der næsten deler caféen i to, puder i vinduet, rå vægge og rundt vindue i døren. Lyst og lækkert.

Iskaffe fra Plenum

Den gode kop denne gang er iskaffe, og det var lige det jeg trængte til på det tidspunkt. Sommeren var i fuld gang, iskøen var for lang og det eneste jeg havde behov for lige i det sekund, var et hvil, tid til at se på mennesker og nyde min iskaffe. Jeg tror bestemt jeg bliver nødt til at komme igen, også selvom det ikke forbliver lige varmt hele tiden. Jeg kunne jo altid slænge mig i vinduet med en bog og prøve noget andet fra menuen. Måske vi ses i Plenum? Det ville være oplagt hvis de også havde WiFi, men det glemte jeg at spørge om.

1 kommentar

950

Kommentar af AndersHetz

lørdag, 8. juli 2006 @ 3:51

Ja endnu et åndehul er blevet lukket og erstattet med endnu et pænt sted for pæne mennesker. Man kan være 100% sikker på at man ikke kommer til at møde nogle personager, der ikke har gået minimum 13 år i skole eller råber fisse ud i det blå!
Sådan var det på Trafikken- det var sgu et sjovt sted!

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.