Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Café Castro

af Patricia @ 20:32 pm — fredag, 9. juni 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Café Castro ligger et stenkast fra hvor jeg bor. Det betyder at jeg af og til besøger stedet, mest om sommeren når jeg får lyst til at kæmpe mig til et udendørs bord i solskinnet så langt væk fra Nørrebrogades trafikstøj som muligt. Der er sædvanligvis mange andre der har fået samme idé. Sikkert fordi caféer med udendørsservering endnu ikke ligger på hvert gadehjørne så tæt på Nørrebro station. Desværre. For det betyder ikke at kvarteret ikke vrimler med café- og sol-hungrende mennesker. Et kig omkring mig og jeg er bekræftet i at jeg ikke er alene.

Den gode kop - cafe castro

Den gode kop i dag er en latte. Lad dig ikke narre af billedet. Glasset er ikke stort. Ej hellere er indholdet brandvarmt. Til gengæld er der tid til at people-spotte mens man nipper til den. Eller få sig en hyggelig sludder i godt selskab. Eller bare nyde at solen endelig er fremme og ovenikøbet også varmer lidt igen. Alt det er med til at Castro’s kaffe latte får titlen. Det var aldrig sket om vinteren (selvom mindre travlhed nok har en positiv indflydelse på kvaliteten). Eller hvis udvalget i lokalområdet havde været bedre.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.