Patricia OnLine

– en weblog

Teknologiopdatering

af Patricia @ 10:47 am — tirsdag, 30. maj 2006
Kategoriseret under: stort & småt,underholdning

For et stykke tid siden, tilstod jeg at jeg var imponeret over al den nymodens teknologi – i min nye telefon. Og det er jeg stadig. Men det jeg imponeres mere over, er den underholdningsværdi der følger med. Cykelturene bliver langt mere underholdende når jeg, takket være andre cyklisters skæve smil, opdager at jeg skråler højlydt ved lyskrydset. Sådan er det vel at have radioen tændt.

Eller fornøjelsen af at tage mærkelige billeder af næsten hvad som helst. Helst folk med humor. Og heldigvis kan jeg også grine af mig selv. Så alt i alt, jeg er underholdt med min telefon. Meget. Og jeg har endnu ikke haft tid til at sætte mig ind i halvdelen af funktionerne, så det kan da kun blive bedre.

DSC00081.JPGDSC00084.JPG

DSC00085.JPGDSC00086.JPG

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.