Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Café Kabørk

af Patricia @ 21:36 pm — fredag, 19. maj 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Af og til sniger vi os til at gå i andre biografer end Empirebio, og når man nu er på de kanter, ville det være skandaløst at snyde sig selv for en lille visit på Café Kabørk. At træde ind på Kabørk er lidt ligesom at komme hjem til en god ven, der bor lidt småt. Baren er i stueetagen – nærmest lige indenfor døren – og der er lidt flere pladser på førstesalen. Der tilbydes varme drikke, forskellige små retter og (mange) forskellige øl. Nogle af dem synes de endda også er lidt mærkelige – og det skal du nok få at vide inden du bestiller dem. Der kan sagtens være fyldt op, for det lille sted er populært. Heldigvis har de også udendørsservering i sommerperioden.

Cafe au lait

Den gode kop denne gang var en café au lait. Vi sad udenfor, men det var ikke fordi det var specielt varmt, så inden jeg nåede at tage at billede, havde jeg allerede drukket den! Altså! Men den var god og cremet. Læg især mærke til skummet på indersiden af koppen. Efter jeg tog billedet, fik jeg det meste skrabet fri med teskeen.

Kabørk er måske ikke stedet jeg valfarter til pga. en fantastisk god kop kaffe, for den fåes bestemt lige så god (eller bedre) andre steder. Men det jeg godt kan li’ ved Kabørk er stemningen. Og navnet. Kabørk, Kabørk, Kabørk. Det ligger godt i munden, ikke?

1 kommentar

851

Kommentar af Anja

mandag, 22. maj 2006 @ 22:27

Jow for søren da… Kabørk – det er da et fedt ord! Og typisk mig.. har jeg nu fået det på hjernen! Gisp! 😉

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.