Patricia OnLine

– en weblog

Oldboy

af Patricia @ 16:07 pm — tirsdag, 16. maj 2006
Kategoriseret under: film

Når jeg tænker tilbage på de mange film jeg har set det seneste halve år, så er der ikke en eneste der springer frem af mængden som en fantastisk oplevelse. Det betyder ikke at jeg ikke har nydt at gå i biografen og se alle disse film, for det har jeg. Men så var det at vi fik anbefalet at se en koreansk film, der for tiden vises i Grandteatret, nemlig Oldboy.

Oldboy er fortællingen om Oh Dae-su, der pludselig er spærret inde, uden at han ved hvorfor, hvor længe eller af hvem. Som dagene og årene går er hævnen det han tænker mest på. 15 år senere bliver han lige så pludseligt løsladt, stadig uden af vide hvorfor.

Jeg er sikker på at Oldboy er én af de film der kan overraske de fleste, og jeg vil anbefale den til alle der trænger til at se en anderledes film. Og gør det nu, inden der kommer en amerikansk remake som ikke når den til sokkeholderne. Afsted med dig!

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.