Patricia OnLine

– en weblog

En anden slags bog-meme

af Patricia @ 13:11 pm — onsdag, 26. april 2006
Kategoriseret under: bøger,set derude

Via Liselotte faldt jeg over Dana’s lille projekt der måske (måske ikke) kan afklare skandinavernes bogvaner. Det eneste der kræves, er svar på fire spørgsmål. Her er mine svar:

sshhh.jpgHvilken bog har betydet mest for dig? Enten som læseoplevelse eller ‘aha’oplevelse?

Ehhhmmm…. kun én bog? Det er umuligt! Der var den første De 5 bog, som gav mig lyst til at læse alle verdens De 5 bøger igen og igen. Der var Kaninbjerget som jeg læste under skyggerne af et bøgetræ og syntes jeg var næsten helt voksen. Der var Den lille Prins som var den første bog jeg græd over. Den første roman jeg læste på originalsproget, fordi jeg kunne og fordi det var så meget bedre end en oversættelse. Og sådan kunne jeg blive ved.

Hvilken genre læser du mest? Romaner, krimi, biografier, digte, eller noget helt femte?

Jeg læser for at blive underholdt og jeg underholdes af meget forskelligt. Primært romater i chick-lit kategorien (Marian Keyes), thrillere (Mo Hayder), krimier (John Sandford), SciFi (Lois McMaster Bujold) og når jeg falder over bøger med et tiltalende cover eller med en så indbydende indledning at jeg ikke kan lægge den fra mig igen. Jeg bryder mig ikke om digte, nok mest fordi jeg hader at læse ting der er kringlet formuleret, når simpelt i mine øjne kan være så fantastisk smukt.

Hvilken bog læste du sidst?

Sidst læste jeg Sea Otters gambolling in the wild, wild surf af John Bennett, en fantastisk lille bog om Felix på 16 der keder sig og pludselig er på vej jorden rundt på et fantastisk eventyr. Whatever. Morsom, morsom bog.

Hvilket køn er du?

Hunkøn.

Hvis du har lyst til at være med, skal du blot besvare spørgsmålene. Dana vil gerne have dine svar via bloggen og pr. mail.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.