Patricia OnLine

– en weblog

Et indlæg hvori Patricia tilstår hun er imponeret over al den her nymodens teknologi

af Patricia @ 15:01 pm — fredag, 21. april 2006
Kategoriseret under: forandring,stort & småt

Jeg har fået et nyt legetøj. Jeg har sukket efter det rigtig længe, primært pga. kameraet. Og i går sad jeg og læste brugsanvisningen (ja, jeg er én af dem der læser brugsanvisningen, gerne før eller samtidig med jeg får tingene til at fungere. Det virker.) og blev ved med at komme med små imponerede udbrud. Det er sikkert ikke det helt vilde for de fleste, men jeg er meget imponeret over min telefon med radio. Og video. Og tennisspil. Og kamera. Og den kan sørme også ringe!

K750i

Tak, Skat.

3 kommentarer

806

Kommentar af Manuela Hansen

fredag, 21. april 2006 @ 17:13

Tillykke med dit nye legetøj. 🙂 ja jeg er også glad for min og har faktisk haft brugt især video funktionen en hel del. God fornøjelse med den. 🙂
Knus fra din søster

807

Kommentar af Patricia

fredag, 21. april 2006 @ 21:24

he he – en familietelefon…. vi har alle god smag, hva’? 🙂

853

Pingback af Patricia OnLine » Teknologiopdatering

tirsdag, 30. maj 2006 @ 10:48

[…] For et stykke tid siden, tilstod jeg at jeg var imponeret over al den nymodens teknologi – i min nye telefon. Og det er jeg stadig. Men det jeg imponeres mere over, er den underholdningsværdi der følger med. Cykelturene bliver langt mere underholdende når jeg, takket være andre cyklisters skæve smil, opdager at jeg skråler højlydt ved lyskrydset. Sådan er det vel at have radioen tændt. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.