Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Baresso i Arnold Busck

af Patricia @ 16:07 pm — onsdag, 12. april 2006
Kategoriseret under: den gode kop

De har endelig set lyset, de danske cafeer og boghandlere. Eller i det mindste har Baresso og Arnold Busck taget første skridt til en café lige efter min smag. På førstesalen i Arnold Busck i Købmagergade, er der åbnet en ny Baresso. Og den tilskynder til at du griber en bog fra hylden, gør dig det behageligt og nyder kaffe og bog på stedet. Uden købetvang – på bogen, altså. Kaffen bliver du nok nødt til at betale for. =o)

Den gode kop i dag er en grande, ekstra varm, latte med karamelsirup. Og den er god (som altid). Glassets størrelse er ligesom jeg selv ville have valgt den, sødhedsgraden af karamelen perfekt, og serveringen var venlig. Samtidig er der kræset om omgivelserne. Ja, der er bøger indenfor rækkevidde, og også toiletterne er charmerende. Selvom det er lidt mystisk at sidde bag en glasdør. Ah well, jeg kommer sikkert igen alligevel.

2 kommentarer

798

Kommentar af conny

torsdag, 13. april 2006 @ 19:30

Tak for et godt tip til afslapning, når man er i byen. Baresso er et godt bud på god kaffe (min ældste arbejdede der i 3-4 år, så vi lærte det godt at kende).
Hvis man både kan lide bøger OG god kaffe, så må det jo være en god blanding.
p.s. flot blog – god skrift, kommer snart igen.
God Påske.

799

Kommentar af Patricia

fredag, 14. april 2006 @ 9:49

Tak skal du have, Conny. Du er velkommen til enhver tid =o)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.