Patricia OnLine

– en weblog

Nu med politik

af Patricia @ 15:36 pm — onsdag, 15. marts 2006
Kategoriseret under: forandring,set derude

Jeg interesserer mig ikke for politik. Mest af alt fordi jeg ikke er politiker, og sådan som sagerne er i dagens Danmark, er jeg derved afskåret for at have nogen reel indflydelse. Desuden er politik i dag en jungle jeg ikke orker at gennemtrave – politikere i dag, lader til at bruge det meste af krudtet på at rakke andre politikere ned. Meget lidt charmerende, og det gør ikke mig klogere på standpunkter og årsagerne til dem.

Hvis jeg skal interessere mig for politik, skal det være fordi jeg tror at min indblanding kan gøre en forskel. Jeg skal kunne gennemskue de forskellige standpunkter, og jeg skal have årsagen bag med. Den der med min-modstander-mener-det-modsatte holder ikke. Jeg skal også kunne tilslutte mig områder jeg er enig i, men ikke nødvendigvis lægge navn til mærkesager jeg ikke kan stå inde for, og jeg kan ikke se hvorfor jeg skal bruge krudt på emner jeg ikke har interesse i eller forstand på. Og så må det jo gerne være sjovt.

Utopi i politiksituationen lige nu. Løsningen må være en ny politik.

1 kommentar

757

Pingback af Ny Politik»Blog Archive » Mere omtale

fredag, 17. marts 2006 @ 8:09

[…] Patricia blogger om ideen: Hvis jeg skal interessere mig for politik, skal det være fordi jeg tror at min indblanding kan gøre en forskel. Jeg skal kunne gennemskue de forskellige standpunkter, og jeg skal have årsagen bag med. Den der med min-modstander-mener-det-modsatte holder ikke. • • • […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.