Patricia OnLine

– en weblog

Den gode kop – Kassen

af Patricia @ 11:54 am — mandag, 13. marts 2006
Kategoriseret under: den gode kop

Det gode ved stedet her, Kassen, er helt klart WiFi’en. Det betyder også at jeg kan lave anmeldelsen, den første Den gode kop, on-the-spot. Der er lidt mørkt bagerst i lokalet, men hvis man bare sidder og kigger ind i sin egen computerskærm, gør det faktisk ikke så meget. Den er jo oplyst af sig selv allerede.

Den gode kop består denne gang af en kande grøn te. Kanden er stor, drypper når jeg hælder af den og teen er fin. Der køres efter løsbladprincippet, så jeg håber meget at teen ikke ender med at blive bedsk førend jeg når at drikke det jeg har lyst til. Jeg kunne også bare have valgt en halv kande, men så ved jeg det til næste gang. Kassen kan bryste sig af at have et kaffekort og et tekort, så udvalget er stort. Ikke så mærkeligt at der sidder op til flere og nørder med deres medbragte bærbare, mens de spytter i deres kop. De må dog savne strøm til den bærbare? Jeg ved at jeg gør!

Stemningen er fin, både fordi baggrundsmusikken er lækker, og fordi der ikke tales ret meget. Der tastes i stedet for, eller der føres dæmpede samtaler i medbragte telefoner. Her er rart og jeg kommer igen. Men nok mest hvis jeg skal trykke lidt på computerens taster, ikke hvis jeg skal vende verdenssituationen med en veninde eller to. Så ville dette ikke være stedet.

2 kommentarer

749

Kommentar af Mariane

mandag, 13. marts 2006 @ 13:02

Hvor lyder det hyggeligt. Ha’ en rigtig dejlig dag!

KNUS fra Mariane

750

Kommentar af bellxone

mandag, 13. marts 2006 @ 14:34

HI i am french ! its my first time here
i just want to say i really love your web !

i will come back as soon and as often as possible !

come to visit me 🙂
i do digital art ! X X X

http://bellxone.skynetblogs.be

have a nice day and take care

bellxone, Bordeaux, FRANCE
http://bellxone.skynetblogs.be

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.