Patricia OnLine

– en weblog

Mig: en medløber

af Patricia @ 22:33 pm — tirsdag, 7. februar 2006
Kategoriseret under: bloggen

Det er ganske vist, jeg skal snart have mig en rigtig blog. En hvor jeg kan putte mine ord i små kategorier. En der (bloggere siger det er vigtigt) har det dersens RSS. En der har hundredevis af forskellige temaer at vælge imellem, så min blog kan skifte udseende som jeg andre skifter hårfarve.

Alt det svære overlader jeg til min personlige IT guru. Det lader til at være muligt at importere alle mine gamle indlæg fra Greymatter til det nye. Også med æ, ø og å i nogenlunde hel tilstand, håber jeg – tips til hvordan den fikses modtages MEGET gerne. En test har vist at kommentarerne også følger med, selvom det ikke lige ser sådan ud ved første blik, så jeg er glad. Det der kommer til at tage tid, er links til egne indlæg – men hey, det skal heller ikke være for let.

Forvent ikke de store forkromede sætninger her det næste stykke tid. Forvent afprøvninger af forskellige temaer. Forvent fejlbehæftede links. Forvent masser af tests, og ikke mindst:

Welcome to WordPress. This is your first post. Edit or delete it, then start blogging!

Nemlig! WordPress 2.0.1.

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.