Patricia OnLine

– en weblog

Udfordinger

af Patricia @ 17:38 pm — tirsdag, 24. januar 2006
Kategoriseret under: forandring,livet er,stort & småt

I næste uge springer jeg ud i det. Jeg skal undervise min allerførste aerobictime, som friskuddannet aerobicinstruktør. Jeg tog uddannelsen fordi jeg trængte til en udfordring. Det fik jeg, sammen med en masse gode grin.

Jeg har lige hørt fra centrets træningskoordinator, hvor min jomfrutime skal foregå. Det lader til at det er en meget populær time og der er lige nu tredive (30!) tilmeldte. Og så har jeg ellers ikke brug for flere udfordinger lige nu, tak.

5 kommentarer

686

Kommentar af Mariane

torsdag, 26. januar 2006 @ 13:12

Hvor er det fedt med mange fans :o) Jeg er helt sikker på, at de får den bedste KiF time, de nogensinde har haft. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme til din time (jeg er desværre ikke en af de tredive, men jeg skal nok dukke op om et par uger!)

687

Kommentar af Patricia

torsdag, 26. januar 2006 @ 15:59

Taaak =o) – glæder mig til at se dig på timen!

702

Pingback af Patricia OnLine » Lyspunkter

tirsdag, 14. februar 2006 @ 17:35

[…] På min anden undervisningstime dukkede der 27 veloplagte deltagere op – woohoo (og se lige vejret, hva’?) […]

838

Pingback af Patricia OnLine » Høst resultaterne

mandag, 1. maj 2006 @ 20:36

[…] Det sker af og til at jeg synes jeg trænger til en ny udfordring. Så kan jeg finde på at købe en ny rodfrugt eller skifte job eller tage mc-kørekort eller en aerobicinstruktøruddannelse. Udfordringer kan være mange ting, heldigvis. […]

Pingback af Patricia OnLine » Instruktør

onsdag, 28. juli 2010 @ 22:48

[…] er efterhånde længe siden jeg underviste min allerførste time som nyuddannet instruktør. Og bla. samme mandagstime har jeg stadig fornøjelsen af at underholde på – endda med nogle […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.