Patricia OnLine

– en weblog

Mands mening efterlyses

af Patricia @ 14:13 pm — fredag, 30. december 2005
Kategoriseret under: film

Er du mand og har du set Brokeback Mountain, så giv dig lige til kende i kommentarerne, og skriv gerne om du vil anbefale filmen eller ej. Jeg har brug for flere gode overtalelsesargumenter. En høj rating på IMDb er åbenbart ikke nok til at lokke ham med ind i biffen.

2 kommentarer

673

Kommentar af Michael

torsdag, 12. januar 2006 @ 16:38

Brokeback Mountain !!! Det er en pragtfuld film om ulykkelig kærlighed……absolut værd at se

Michael

674

Kommentar af Patricia

torsdag, 12. januar 2006 @ 21:46

Tak for dit input, Michael. Med lidt kvindelist lykkedes det mig at lokke ham med, men han var ikke synderlig begejstret. Ud over at Heath & Jake spiller godt, var jeg faktisk skuffet over at jeg ikke blev rørt til tårer. Mine forventninger var nok sat for højt.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.