Patricia OnLine

– en weblog

Min egen julegave

af Patricia @ 21:30 pm — onsdag, 7. december 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Engang imellem må man bare gøre en ting, der ikke er videre behagelig i øjeblikket, men som efterlader en dejlig befriende følelse bagefter. Jeg har fundet ud at at jeg er den trofaste type, der påtager mig en opgave og holder fast i den til den er løst, eller overdraget til en anden der skubber hjulet videre. Pligtopfyldende, det er mig. Og så langt, så godt.

Normalt er jeg også glad. Livet er skønt og inspirerer til umotiveret nynneri og smil på åben gade. Min dag er inddelt i en gængs rytme med søvn, arbejde og fritid. Når en tredjedel af rytmen ikke spiller som den skal, så skal der gøres noget, selvom det kommer i karambolage med min selvvalgte pligtopfyldenhed.

Der er lys forude, mit nynneri er stærkt tiltagende og jeg er gladere når jeg står op om morgenen. Jeg har sagt mit job op, og jeg aner ikke hvad jeg skal foretage mig fremover. Ud over ikke længere at være trist over et forkert match i arbejdslivet. Og det var en forskudsjulegave til mig fra mig. Tak.

6 kommentarer

643

Kommentar af Lene

onsdag, 7. december 2005 @ 21:39

Hej Patricia. Hvor er det bare stærkt gjort. Det er meget stærkere at sige fra, når det virkelig er nødvendigt end at blive ved med at bære det tunge åg, som ikke er befordrende for ens velvære. Jeg kan godt forstå at du føler dig lettet og begynder at nynne igen. ?nsker dig det bedste i fremtiden og tror at du helt sikkert snart skal finde det rigtige match at rive i. Glæder mig til at følge med herinde og ønsker dig en rigtig god jul & godt nytår !!
Kh Lene

644

Kommentar af visitsen

onsdag, 7. december 2005 @ 22:43

at blive mathet med det rigtige job, er et af livets store glæder. Håbet du får hvad du søger og ønsker… lykke til 🙂

645

Kommentar af Mami

torsdag, 8. december 2005 @ 7:20

Gut gemacht,mein Mädchen!!!
Du wirst dein Schicksal schon meistern,das war der richtige Schrit ins neue Jahr!!!
Ich habe dich lieb!

646

Kommentar af Patricia

torsdag, 8. december 2005 @ 11:10

Tak for jeres søde hilsener!

647

Kommentar af Manuela

fredag, 9. december 2005 @ 8:17

Ja livet er for kort til at man skal have ødelagt sit gode humør pga. en arbejdsplads man ikke trives i.
Jeg er ikke bekymeret for dig Søs, du skal som nok komme på den rette hylde igen. 🙂
Vi glæder os til at være sammen med jer i julen. Ha det godt indtil da. Knuser!

648

Kommentar af Grith

fredag, 9. december 2005 @ 15:00

Det var super dejligt at høre! Jeg tror, på bagggrund af hvad vi to har snakket om, at det er en rigtig beslutning for dig! Man skal ikke spilde sit krudt på en arbejdsplads hvor man hverken bliver værdsat eller motiveret selv, sådan girl!:-) Jeg er sikker på at du går en spændende tid i møde:-)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.