Patricia OnLine

– en weblog

Fantastisk og malplaceret

af Patricia @ 7:02 am — torsdag, 3. november 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Mennesker er fantastiske til at opfinde smarte løsninger. Hvordan ideen til en flyttekasse, en elkedel eller en mælkekarton er opstået, kan jeg sikkert læse mig til, men jeg imponeres over vores fantasi. Engang imellem er det dog som om opfindergejsten går lidt ud over mine grænser for hvad der er rigtigt, sådan helt usagligt og udelukkende baseret på mine til tider lidt skæve holdninger.

Som fx. det dér skruelåg i nogle drikkekartonen. Dem der gør at du er fri for at bukke et par flapper tilbage og hive frem i midten for at åbne. Nu skal der bare skrues i stedet for, og der er adgang til indholdet. Det er helt vildt smart i juicekartoner – men det hører bare overhovedet ikke til i en mælkekarton. Spørg ikke om hvorfor, det er simpelthen bare forkert. Ja, det er altså min mening, og den står jeg fast ved.

Lige bortset fra den anden dag, hvor jeg manglede mælk, og det eneste der var tilbage kort før lukketid var mælk i skruelågskartoner. Hrmm. En morgen mere, og så bør den karton være tom, så jeg ikke behøver at starte dagen med at blive fornærmet på indholdet i mit køleskab.

2 kommentarer

635

Kommentar af Manuela

torsdag, 3. november 2005 @ 15:47

Prøv du Aldis mælkekartoner, så vil du blive glad for dem med skruelåg. De er tit besværlige at åbne, fordi flapperne sidder for fast,og gør de det, ja så må kniven jo frem til hjælp, men det gør jeg gerne,når bare jeg kan få billigt mælk.Hos os rækker en enkelt liter ikke engang til morgenmaden. 🙂

Men jo……. i bund og grund, er vi jo alle vanedyr i allerhøjeste grad.

636

Kommentar af Chris Grew

tirsdag, 8. november 2005 @ 20:12

Hej Patricia!

Du har da den fedeste blog! Wow, jeg har vist noget at lære 🙂

Hilsen,
Chris.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.