Patricia OnLine

– en weblog

Det var da på tide

af Patricia @ 17:47 pm — tirsdag, 1. november 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Endelig regn! Det var tiltrængt, og jeg glæder mig over de små og mellemstore vandpytter på fortovene. Endelig! Mine røjsere er indviet, og ja – de får humøret til at stige et par grader. Det kan godt være at det kun tager fem minutter at handle, men turen frem og tilbage var tre gange så lang og fornøjelig end sædvanligt. Tænk hvor lidt der skal til.

2 kommentarer

633

Kommentar af Liselotte

tirsdag, 1. november 2005 @ 19:34

Regn er hyggeligt… og uundværligt i november 🙂

634

Kommentar af Grith

tirsdag, 1. november 2005 @ 20:30

Puh ha, kan godt unde dig de gode ture med dine røjsere, men helt ærligt! Så fedt er det heller ikke med alt det regn…mine basser sidder og kigger længselsfuldt ud, jeg gider ikke gå i haven osv, men så er der jo den indendørs glæder:-)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.