Patricia OnLine

– en weblog

En ex-rygers mareridt

af Patricia @ 22:19 pm — torsdag, 27. oktober 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Jeg har netop tilbragt et par timer til en mindre sindsoprivende generalforsamling. Min deltagelse var påkrævet, eftersom jeg er en del af bestyrelsen. Som sædvanligt var det the usual suspects der dukkede op, nemlig dem der har boet her næsten en menneskealder. Dem som har bestemte meninger om tingene, for det er den måde vi plejer at gøre det. Dem der bliver færre af med årene. De sad i venstre side.

Så var der alle de nye. Dem der oftest bor i 1-værelseslejlighederne. Dem der er interesseret i at få så mange penge imellem hænderne som muligt, når de nu sælger andelen og tager videre i livet. De sad i højre side.

I alt var vi 32. I et lokale med plads til tre gange så mange, der bliver brugt til banko og dans og fællesspisning og hvad der ellers er tradition for at fordrive tiden med, når man tilhører en tidligere generation end min. Hvor der var mange rygere. Der var 4 rygere. I venstre side. Og nu må jeg have et bad, for mit hår, mit tøj, min hud, ja, selv luften der omgiver mig lugter stinker af røg. Man bliver sart som ex-ryger, men det er virkeligt også den eneste ulempe jeg kan finde ved at have kvittet vanen.

3 kommentarer

630

Kommentar af Mami

fredag, 28. oktober 2005 @ 23:18

Aha—-jetzt weiss ich auch, warum du mich so selten besuchst—-ich bin leider Raucher!!!!
Aber ich liebe dich sehr, auch mit meinem Cig. Gestank!! 🙂

Knuser von deinem Mami
PS.Das ist als Spass gemeint!!

631

Kommentar af Manuela

lørdag, 29. oktober 2005 @ 15:24

Hej Søs
ja, jeg må indrømme, at jeg sommetider kan blive helt flov over mig selv ved tanken om, at man har tilbudt dette sine medmennesker. Jeg har det på samme måde, alt stinker bare, når man har været sammen med rygere, men så er det jo rart, at vi kan tá et varmt bad, og blive frisket op igen og komme i duftende rent tøj i stedet og dufte af frisk sæbe. 🙂
Til alle rygere, ikke misforstå os, vi ved det jo kun alt for godt, fra dengang vi selv var rygere, vi kunne ikke lugte os selv, men det kan vi nu, for nu virker vores sarte næser som de skal.

632

Kommentar af Patricia

lørdag, 29. oktober 2005 @ 21:01

?n ting er røgen fra en enkelt cigaret, men at opholde sig i et rum, hvor der er blevet røget i 50 år uden at der nogen sinde er blevet luftet ud, dét er slemt.

Det var såmænd bare det jeg var udsat for ;o)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.