Patricia OnLine

– en weblog

Hvad du ønsker…

af Patricia @ 21:15 pm — tirsdag, 25. oktober 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Når jeg bruger en lille times tid på transport i hver ende af arbejdsdagen, så kan jeg lige så godt prøve at finde underholdning i alt der krydser min vej. Morgentimerne er typisk mere stille end eftermiddagstimerne. Sjovt nok er det altid om eftermiddagen at man ufrivilligt er med på en lytter, når hende den højrystede et par sæder længere fremme i bussen, gladeligt fortæller veninden i røret og det meste af bussen om, hvor lidt eller meget, godt eller dårligt sex hendes nuværende eller forhenværende kæreste bød på.

Anderledes stille er det om morgenen. Folk samles i klumper ved stoppesteder og stationer, mens næsen begraves i gratisaviser, makeupspejle, iPods eller det sted i synsfeltet hvor der er mindst risiko for at møde en andens blik. Jeg starter altid med gratisaviserne – primært dagens Sudoku opgave, men det er desværre ikke en fornøjelse der holder hele vejen. Så derefter bliver aviserne skimmet. Og i morges faldt jeg over en meget underholdende reklame.

En helsides annonce der tilbød mig, at få lige det jeg kunne ønske mig. Jeg skulle bare krydse af på listen med de 33 muligheder og sende den til en kvinde med ønskeopfylderevner i Schweiz, og så ville jeg få mine ønsker opfyldt. Helt gratis!. Wow. Sikke et tilbud. Pokkers oss’ at jeg smed avisen fordi jeg allerede havde løst Sudoku’en…

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.