Patricia OnLine

– en weblog

Slut på arbejdsugen

af Patricia @ 16:21 pm — fredag, 14. oktober 2005
Kategoriseret under: uden kategori

På motorvejen, på vej hjem fra arbejde, kørte en bilist så tæt på mig, at hans kølerhjelm nærmest lå på mit bagsæde. Vi kørte 110, så jeg syntes ikke det var så rart. Han ville tilsyneladende gerne have mig til at flytte mig, så han kunne skynde sig videre frem og presse den næste i den rimelig tætte traffik. Jeg tror i hvert fald, det var dét han forsøgte at antyde med sin blinken med det lange lys. Desværre for ham, gik der en rum tid før der blev plads i en anden vejbane til mig, så han kunne komme forbi. Han klappede ironisk i hænderne da han overhalede, og fortsatte sin agressive kørsel. I lang tid kunne jeg holde øje med hans blinkende bremselygter og en masse bilister der skiftede vejbane for at lade ham komme forbi.

Hans dag har nok heller ikke været den bedste. Stakkels ham.

4 kommentarer

626

Kommentar af Anja

fredag, 14. oktober 2005 @ 20:25

Aj en kvabodder. Dem møder jeg også næsten dagligt på Hillerødmotorvejen. Og det er enormt irriterende, for tror du måske ikke at også JEG har lyst til at træde på speederen og give den en tand ekstra? Jo, jeg har så – men noget, et eller andet holder mig fra at gøre det – måske tanken om et unødvendigt klip!? 😉

627

Kommentar af Mami

lørdag, 15. oktober 2005 @ 21:53

Diese Trafikanten sind leider oft auf der Strasse und gefährden, normale Menschen!!!!

Schönes Weekend, wünscht euch Mami
Kuss!!!!!!!!

628

Kommentar af Esther

fredag, 21. oktober 2005 @ 10:27

Imponerende du har tålmodighed til at have ondt af ham *G*

Når jeg møder sådan et fjols i trafikken kommer jeg sporenstregs til at løfte venstre hånd og lade en finger stritte i en obskøn position *G*

629

Kommentar af Grith

fredag, 21. oktober 2005 @ 14:38

Det er sådan nogle idioter som ham der er skyld i at uskyldige må lade livet på de danske veje! Hans slags har nok en dårlig dag, hver dag:-)

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.