Patricia OnLine

– en weblog

Bring it on

af Patricia @ 17:07 pm — fredag, 30. september 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Jeg troede ikke jeg skulle sige det, men jeg er klar til efterårets regn og rusk. Kom med det! Jeg kan tage det. Ja, jeg går nærmest og glæder mig.

Og nej. Det er ikke fordi det rabler fuldstændigt for mig. Det er simpelthen bare fordi jeg er blevet begavet med de fedeste gummistøvler. De er skotskternede. Og røde. Og har små dødningehoveder. Se selv! Så… efterår: kom an!

5 kommentarer

623

Kommentar af Grith

fredag, 30. september 2005 @ 19:02

They rock!

624

Kommentar af Mariane

fredag, 30. september 2005 @ 20:41

Fede røjsere! Man bliver helt misundelig…

625

Kommentar af Manuela

fredag, 30. september 2005 @ 22:05

Hej Søs, " SS " behøver jeg at sige mere? Men når du nu er så godt udrustet, så håber jeg at det våde efterår bliver over ved jer. 🙂
Knus herfra.

701

Pingback af Patricia OnLine » Lyspunkter

tirsdag, 14. februar 2006 @ 17:34

[…] Det er nu mine skønne røjsere beviser de kan andet end at gøre mig glad […]

713

Pingback af Patricia OnLine » Det var da på tide

tirsdag, 14. februar 2006 @ 19:31

[…] Endelig regn! Det var tiltrængt, og jeg glæder mig over de små og mellemstore vandpytter på fortovene. Endelig! Mine røjsere er indviet, og ja – de får humøret til at stige et par grader. Det kan godt være at det kun tager fem minutter at handle, men turen frem og tilbage var tre gange så lang og fornøjelig end sædvanligt. Tænk hvor lidt der skal til. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.