Patricia OnLine

– en weblog

God Jul

af Patricia @ 7:23 am — tirsdag, 9. august 2005
Kategoriseret under: uden kategori

Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg synes mit liv er for kort til intensiv rengøring. Jeg har lært at jeg ikke bliver lykkeligere med skabet fuld af rengøringsartikler, så jeg jan pudse, polere, skrubbe og skurre halvdelen af min fritid væk. Jeg kan nøjes med lidt.

Vinduespudsning er et hestearbejde. Heldigvis er de fleste af vores vinduer placeret sådan, at de er blevet skyllet med jævne mellemrum i den danske sommer. Ikke vores køkkenvindue, for det vender ud mod en svalegang. Faktisk er der er der har skrevet God Jul i støvet på vores køkkenvindue, og jeg har overvejet et par alternativer.

I princippet er det en god anledning til at pudse vinduer, for jeg ved at resultatet bliver så godt bagefter. Alternativt er der ikke så længe til jul, som der har været. Så jeg kunne bare lade det stå, og allerede have pyntet en smule op. Hm. Det er en svær beslutning.

4 kommentarer

601

Kommentar af Liselotte

tirsdag, 9. august 2005 @ 12:13

Jeg forstår dit vægelsind… 😉

Jeg HADER også at pudse vinduer, men for at trøste dig, kan jeg fortælle, at jeg har ca. 35 vinduer med hver 8 små buede ruder i. Indenfor er der så et ekstra hold ruder, så der er frygteligt meget at pudse herhjemme… og det sker meget sjældent… 😉

602

Kommentar af Patricia

tirsdag, 9. august 2005 @ 18:34

Liselotte, jeg har ét ord til dig: vinduespudser!!

(siger jeg mens jeg trøster mig med mine 7 almindelige ruder…) ;o)

603

Kommentar af Liselotte

tirsdag, 9. august 2005 @ 20:47

Og det ka’ kun gå for langsomt… men det handler jo om, at finde den helt rigtige. Lækker, smækker og med lyst til at gøre sig umage 😉

715

Pingback af Patricia OnLine » Julen er udsat

tirsdag, 14. februar 2006 @ 19:53

[…] Så nu er julen udsat til december som det sig hør og bør, og jeg kan lade være med at ærge mig over, at jeg ikke får taget mig sammen til at pudse mine vinduer. De trænger ikke lige foreløbigt. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.