Patricia OnLine

– en weblog

Om ikke andet, så i det mindste streetcred

af Patricia @ 7:38 am — tirsdag, 3. maj 2005
Kategoriseret under: uden kategori

At være ny på en arbejdsplads, er ofte lidt intimiderende. Alle andre ved alting, og selv leger man “Spørge Jørgen”. Eller efterligner hunden der er på luftetur med ejeren – frem og tilbage, og frem og tilbage – og kommer rundt om opgaverne fra alle vinkler.

Men det giver unægteligt en del streetcred at komme på job på BMW’en. Eller som én af mine kolleger sagde forleden: Den dér motorcykel – den er for lækker!

Kommentarmuligheden er fjernet pga. #¤&¤%¤% kommentarspam 🙁

3 kommentarer

573

Kommentar af Maja

fredag, 20. maj 2005 @ 21:44

Hej Patricia.
Pludselig er din mailadresse væk for os. Vi vil høre, om du vil deltage i gruppeinterview i morgen søndag i stedet, kl 14. Det kunne ikke lade sig gøre mandag – det er derfor vi spørger lidt sent.
Har du tid og lyst?
Mvh. Rikke, Henriette og Maja

574

Kommentar af Patricia

lørdag, 21. maj 2005 @ 9:20

Jeg har sendt jer en mail =o)

841

Pingback af Patricia OnLine » Høst resultaterne

mandag, 1. maj 2006 @ 20:38

[…] Og så kan det godt være at udfordringerne er svære undervejs. Gryder der klistrer. At være afhængig af andres viden og deres tid til at overbringe den. Frygten ved at vælte på kørebanen eller dumpe i teoriprøven. At finde ud af at det skam ikke er så nemt som man troede, at stå der og fortælle folk hvad de skal gøre med arme og ben, og retning, og højre og venstre, det hele på én gang. Men bagefter, bagefter kommer belønningen. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.