Patricia OnLine

– en weblog

Skattejagt for voksne

af Patricia @ 17:41 pm — tirsdag, 4. maj 2004
Kategoriseret under: uden kategori

Min lokale Irma er ved at bygge om. Det betyder at alle varene i butikken skal flyttes til nye, endnu tomme, reoler. Det ser ud som om alt personale er indkaldt til opgaven. Intet står hvor det plejer.

Jeg synes det er lidt hyggeligt. Minder mig om en bedre skattejagt. Eller som én af personalet sagde: Vi er ved at udvikle et nyt koncept – Brug 10 minutter ekstra. Lidt ligesom fakta, bare omvendt.

Og nej, jeg fandt ikke det jeg gik efter.

3 kommentarer

241

Kommentar af Ole Lindi

tirsdag, 4. maj 2004 @ 19:46

En spøjs oplevelse.. Prøvede det selv da den lokale brugs byggede om. Jeg spurgte endda brugsuddeleren om de var ved at gå Fakta i bedene… med at holde på os 5 min. mere – det syntes han ikke var sjovt

242

Kommentar af Liselotte

onsdag, 5. maj 2004 @ 16:11

Jeg ville være smaskhamrende glad hvis bare jeg havde en Irma at gå i… 🙁

Pingback af Patricia OnLine » Nymodens teknologi

lørdag, 12. september 2009 @ 9:42

[…] I går var jeg så tilbage i min lokale, nyrenoverede føtex… og jeg for vild! Ikke én eneste ting står på sin vanlige plads (ud over sidste-øjebliks fristelser i slikform ved kassen), alle kølediske er stort set skiftet ud til de lodrette af slagsen og er gavmilde med kulde omkring sig, og ikke alle kunder så begejstrede ud, som om de var på skattejagt. […]

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.