Patricia OnLine

– en weblog

Snail mail

af Patricia @ 11:34 am — torsdag, 18. september 2003
Kategoriseret under: stort & småt,strøtanker

Jeg har det sådan, at jeg meget sjældent får post – altså den gode gammeldags post ind gennem brevsprækken. Kommunikationen med venner og familie foregår som oftest via e-mail, sms eller telefon (hvis det altså ikke er face-to-face). Sælfølgeligt får jeg de sædvanlige rudekuverter, men de tæller ikke. Et par postkort om året, fødselsdagskort og julekort, det er nærmest de sædvanlige overraskelser.

Men når jeg så endelig sidder og venter på postbuddet, fordi jeg har fået lovning på en levering, så synes jeg ærlig talt de kommer meget sent. Da jeg voksede op, fik min mor som regel posten til morgenkaffen. Hvordan hænger det sammen? Jeg går naturligvis ud fra, at alle andre også modtager færre breve i dag end for 20 år siden, hvordan kan det så være at de er længere tid om det?

Blot en strøtanke mens jeg glæder mig til at få besøg af posten…

Ingen kommentarer endnu

Ingen kommentarer endnu.

RSS feed for comments on this post.

Beklager, det er ikke muligt at skriv kommentarer til indlæget pt.